Sol i hovedstaden og fin lunch!

I dag har jeg spist lunch med Den Fine Tone som driver bloggen Beuty By Tone Skipá! Hun er en positiv energibunt du blir glad av å være rundt. Hun blogger, skriver artikler, holder foredrag, styler, tester, sminker og får det beste ut av de hun er rundt. Trenger du tips, eller hjelp, så tar du bare kontakt med henne!

Nå skal jeg hjem å pakke før jeg skal på kinodate med min tenåring. Jeg ble invitert av henne og venninnen for å se “It: Chapter Two.” Så da er det bare å stålsette seg. Ida kommer til å le seg skakk fordi jeg og Iselin er så skvetten.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Sol i hovedstaden og fin lunch! -

  2. Høres ut som er fin dag!
    Jeg har ikke glemt deg, for jeg vil også ha lunsjdate med deg. Men det er bare det at hverdagen «skjer»! Men helt plutselig er jeg der for å høre om du har tid til lunsjdate med meg også ?

    Shit pommes frites! Den hadde jeg ikke turt å se på kino! Jeg skvetter så innmari ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.