Leken dag i Slottsparken

Foto: Raa Foto

En dag i sommer fikk jeg besøk av Lena (aka Tastaturheks) og hennes fotograf Reidar (aka Rå foto). Vi lekte oss i Slottsparken og hun var altså så dyktig foran kamera. Reidar var like dyktig bak, dere kan se mange av hans bilder i hennes blogg. Jeg har flere bilder som kommer utover!

Og om dere vil lese om alle hennes Tinder- frosker, (i følge de hun dater så er det urimelige) krav til daten, styling av kropp og leilighet må dere klikke dere inn. Et friskt pust i et ellers velpolert og glanset (helvete i) blogglandia.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: Leken dag i Slottsparken -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.