Strand, trening og sommermat

Det ble faktisk rom for strand både lørdag og søndag! Vilde ble vekket med vaniljeyogurt, havregryn og pære i vinglass. “Det får’n si” sa hun og rettet seg opp i senga. God stemning. Vinduet hadde fått være oppe hele denne natta også. Ida var fortsatt på overnatting. Alt klart for trening hos BesteFarLars for vår del.

Men på stranda blåste det kaldt. Selv om vi var hadde skiftet til badetøy på trening, og varme etter økten, var ikke engang vikingen min klar for et bad. Men vi spiste salaten, drakk litt brus, kikket på de som ikke har normal kroppstemperatur før vi dro hjem. Vilde har blitt kjempemyk! Hun er så flink til å tøye, gjør også yoga, legger grunnlag for nye triks i tissue!

Og endelig kom Marrrria på besøk. Venninnen fra barnehagen. Hun har litt allergier, i tillegg til at hun har blitt vegetarianer, så det ser litt stusselig ut det ostesmørbrødet hennes. Men hun bedyret at det smakte godt (glutenfritt brød, en hvit geitost, ketchup og oregano). Vilde og jeg hadde pesto, jarlsberg, skinke, tomat, ost, hvitløk, salt, pepper og oregano på vårt grove rundstykke.

Jeg renset jordbær, sukret og skviset litt sitron over (servert med fløte). Det ble en fin matmessig avslutning på sommerdagen vår. Ida kom hjem, trøtt men blid, og igjen er det samme antall i Kosekroken som det står på postkassen. Rene jenter i rene senger, det var tett opp til noe som kan ligne på idyll.

 

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Strand, trening og sommermat -

  2. Jeg elsker jordbær ?og gleder meg stort til de norske bærene kommer!
    Ostesmørbrød er populært her også! Jammen fikk jeg ikke lyst på det med pesto nå…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.