Rot, kast og oversikt

Neida, jeg har ikke plogget igjen. Jeg bare dusjet og fant ikke mer dusjsåpe fordi det har blitt lagt så sinnsykt mye “driiit” i alle bokser og hyller. Da er veien kort til posen som raskt ble fylt opp. Jeg blir i litt bedre humør når jeg finner det jeg skal der jeg mener det skal finnes.

Ekstra doruller og oppblåsbart fotbad er i stor boks helt til høyre. Den midterste er for ekstra tannbørster, såper og andre kroppsprodukter som ikke brukes daglig. Den til venstre er hårstæsj som føner, glattetang, krølledingser og varmebeskyttende produkter.

Hvor vanskelig kan det være, lissom?

Men jeg blir i godt humør når jeg sparer penger ved å tørke tøyet ute på snor. Når man tørker seg med utetørket håndkle får man gratis peeling på kjøpet. Og så vet jeg at jeg nå har ekstra q-tips, tannbørster, deoorant og håndsåpe men mangler tannkrem og dusjsåpe “i lagerboksen.”

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.