1.pinsedag, privat kullprodusent og tålmodighet

Jeg mener bestemt man skal lære ungene lage mat. Jeg oppmuntrer de til å teste ut nytt, ta sjansen og om det smaker skit er det ikke verdens undergang. Vi kan spise en skive!

Jeg har også sagt at når vi lager mat, ja så lager vi mat. Da ser vi ikke på TV, tegner eller går og legger oss. Det er så lett å glemme den kjelen! Men neida, mammaer… hva vet vel de? Jo, ganske mye skulle det vise seg.

Men etter x- antall runder og et vannvittig pågangsmot startet jeg prosessen med å se om denne kunne reddes. Det var vann med oppvasmaskintablett over natta. Bakepulver og eddik. Bakepulver uten eddik. Kokende vann med eddik. Stålull og skrutrekker….

Og litt etter litt så løsner det jo. Milde Moses og Gale Mattias, det var godt det var sol ute for temperaruren under topplokket var høy til tider. Om ting går til helvete kan vi jo selge en unge som kullprodusent!

Men den som gir seg er en dritt. Og kjelen ble fin den! Fikk en runde med “Universalstein” inni og utenpå så glitrer den som en liten juvel i gresset. Og jeg har litt problemer med å tenke at “lune epler med vaniljeis” noen gang skal smake godt igjen….

Ha en fin 1.pinsedag!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: 1.pinsedag, privat kullprodusent og tålodighet -

  2. Tenkte jeg skulle spørre hva det var som skulle lages, men så så jeg det stod lune epler. Disse ble vel kanskje hakket over “lune” 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.