Sterke damer, Inspira har alle superstjernene!

Enestående mor er en selvvalgt alenemamma. Når Drømmeprinsen lot vente på seg reiste Katinka til Danmark og er nå en av landets frontfigerer innenfor donorbabyer. Hennes datter og tvillingsønner har samme donor og er like ønsket og elsket som de som er laget i ekteskapets trygge seng.

Katinka er superkreativ og får til ting jeg ikke klarte med bare to. Hun maler ikke verden rosenrød, det synes jeg er fint, og blir sliten slik alle mammaer blir med tre små barn. Allikevel gjestesnapper hun for andre kontoer, handler, ordner og fikser. Spiser Fjordland og serverer oss i Inspira brede smil og en trillende latter. Hun kan lære deg at verden ikke er sort hvit. Hun lever ikke i den tradisjonelle boksen. Den esken har hun allerede brukt, det ble en hytte til datteren.

Du finner henne også på Facebook og Instagram!

Louises lille verden er ett lite innblikk i nettopp Louise sin del av verden som hun velger å åpne opp. Hun er gift, mamma til to og har en liten veskehund (med bein) som heter Kasper. Til min store forbauselse er det faktisk mennesker som lever i blant oss som bruker tusen kroner på en veske. Og visste du at man får sydd vesker til å ha inni veska? Slik at de passer inn? Nei? Da må du kikke i bloggen hennes. Det finnes og hun finnes.

I tillegg til å ha ME, som gjør livet til tider litt kjipt for å si det pent, er hun nå et ansikt ut for brystkreft. I skrivende stund er hun i behandling. Det lange håret er vekk men smilet er fortsatt tilstede. Det er bra dager og det er dårlige dager. For mange er det terapi å skrive, få det ut, og så skal vi andre stå rundt og passe på. #teamlouise Det du kan lære av henne er at du aldri vet hva som venter rundt neste sving, kjøp den veska.

Du finner henne også på Facebook og Instagram!

Oversikt over alle superstjernene i Inspira finner du her!!!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.