Snøklokken, den rauseste blomsten

Snøklokken ble den rauseste blomsten

Snøklokken ble den rauseste blomsten

At unger kan spørre mer enn ti vise menn kan svare er ikke et ukjent begrep. Hva svarer du om et barn spør hvorfor snøen er hvit? Man kan bli superpedagogisk, selvsagt. Men jeg likte virkelig Kreativ hverdag sin “Hvorfor er snøen hvit?” sin forklaring. Barna blir fort nok store. La julenissen og tannfeen få beholde sin plass i barnesinnet når de er barn.

Snøklokken ble den rauseste blomsten

Det var en dag da jorden var ny. Alle ting hadde fått sin farge. Himmelen var blå, gresset grønt og de vakre blomstene strålte med sine flotte farger. Bare en var fortsatt blank og fargeløs. Det var snøen. Den måtte vandre fra blomst til blomst for å spør om noen ville dele litt farge med han.

 

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

6 Comments:

  1. Pingback: Snøklokken ble den rauseste blomsten (og hvorfor snøen er hvit)

  2. Hva er det mamma? Er det virkelig store spørsmålet i heimen om dagen. M spør om det til absolutt alt. Selv Om han vet svaret. Tror han bare syns det er morsomt å stille det spørsmålet. Ha ha!

  3. Den historien husker jeg fra min barndom også, så den er blitt fortalt gjennom generasjoner. Nydelig historie om raushet.

    Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

    God helg.

  4. Pingback: Snøklokken, den rauseste blomsten (derfor er snøen hvit)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.