3 enkle øvelser du kan ta hjemme før tannpuss

3 enkle øvelser

3 enkle øvelser

  • Knebøy
  • Situps eller planken
  • Armheving

Da får du brukt litt av bein, armer og mage. Har du mer tid kan du jo gå en rask tur før eller etter de tre øvelsene.Om du vil ha flere tips, med videoer, på hva du kan gjøre hjemme uten utstyr kan du for eksempel kikke på trening.nosin side.

3 enkle øvelser du kan ta hjemme før tannpuss

Selv skal jeg en tur i torturkammeret, det er BesteFarLars sine ord, så jeg får nok noen flere øvelser før dagen er over. Jeg skal også sørge for at Ida kommer seg til og fra trening i dag. Tiden i mellom benytter jeg nok til en tur på beina.

Personlig mosjonerer jeg ikke for å bli yngre, men for å bli eldre.
Karsten Isachsen

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: 3 enkle øvelser du kan ta hjemme før tannpuss

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.