Small step for man … great leap for mankind

Det å skifte navn, og adresse, byr på en del uante utfordringer. Det at bloggen skifter navn er dermed ikke sagt at siden til bloggen får det. Regelverket sier nemlig at det må være samsvar mellom gammelt og nytt navn. Jeg har gått noen runder, argumentert og fikk til slutt “et endelig avslag.” Men den som gir seg er en dritt, og takket være de flinke jentene i Inspira- gruppen fikk jeg dette tipset:

Lappeteppet – tidligere Avdelingholt.

Navn er godkjent. Siden er oppe og går. Om du ikke følger bloggen allerede er det vel jaggu på tide? Du finner den på Facebook ved å trykke her! Og det er kanskje ikke så stort for menneskeheten, det er neppe stort for noen andre enn meg, men dæven døtte for en læringskurve jeg har hatt denne uken. Jeg kan!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.