Skopleie, synder du?

Skopleie

Skopleie er veldig viktig, en investering faktisk!

Jeg pusser ikke skoene hver dag. Men jeg forsøker å ta vare på dem med jevne mellomrom. Første nyttårsdag var jeg ute i vått terreng. Julegaven holdt meg tørr og varm på beina. Da jeg kom inn ble skoene satt til tørk på skostativet. Har lest at man ikke burde tørke skinn på varmekabler.

Uansett, da skoene var tørre ble de satt inn med lærbalsam. Jeg har også en boks med “PANAMA JACK SHOE WAX” på jobben. Hvorfor? Jo, fordi det skal være enkelt å ta vare på skoene. Og det er ingen regel som sier at du må ta alle skoene samtidig. Men om du tar vare på de skoene du brukte i dag er du glad for det neste gang du skal bruke dem.

Jeg gikk til innkjøp av Raingard Leather Protector i går.

Hardvoks er den beste/sterkeste impregneringen til lær og grovt skinn. Den gir i tillegg næring til skinnet, noe som gjør at materialet holder seg mykt og pent. Vann og smuss avvisende. Tåler mye slitasje og holder lenger enn sprayimpregnering. Boston Leather Protector kan brukes på alle typer glatte skinnsko. Den inneholder voks og kan blankes. Bruk gjerne en blankebørste med en nylonstrømpe utenpå.

Jeg kan avsløre at jeg er ganske god på å bruke opp skopleie. Det kommer sikkert av at jeg blir glad i tingene mine, selv om det bare er ting, og vil ta vare på dem så lenge som mulig. Jeg kjøper ikke så mye på impuls, og selv om disse var gave var det noe jeg virkelig ønsket meg og trengte.

PS: Husk at du bør skifte sko i løpet av dagen. Det er godt for skoa, ryggen og føttene dine.

#hverdag – små oppgaver for vanlige dager

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Jeg synder!
    Jeg har til og med tromlet joggesko ? anbefales ikke …
    men jeg skal prøve å bli flinkere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.