#hverdag – Mount Washmore

Lappeteppet-vaskemaski-flylady
One load a day keeps Mount Washmore away

Jeg har praktisert mange av Flylady sine tips i 14 år (startet da jeg gikk hjemme i permisjon med Ida). Ett av tipsene for at hverdagen min skal flyte litt lettere er å vaske (minst) en maskin med klær hver dag. Per i dag har jeg ikke vaskerom, så det krever også at plaggene må brettes og legges på plass så snart de er tørre. Derfor blir det aldri sjelden “brettefjell” eller “vaskefjell” i Kosekroken. En annen fordel er jo at det ikke kreves så stor innsats for å starte når man ikke skal ta igjen en uke med vask og tørk.

Jeg tror ikke jeg har løsningen og eneste veien til saligheta. Men om du føler at du alltid henger etter og aldri kommer i mål med klesvasken så er du kanskje moden for å prøve noe nytt. Enten å vaske mindre og oftere, eller engasjere flere i prosessen? Kanskje du kan vaske, ektefellen brette og ungene legge på plass? Det er nytt år, det er lov å være litt ekstra motivert for forandring.

#hverdag – små oppgaver for vanlige dager

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

4 Comments:

  1. Absolutt!
    Her er det ene og alene jeg som vasker – fordi da har jeg kontrollen. Å få unna fjellet (for her er et alltid stoooort fjell) går greit, inn i vaskemaskinen og så tørketrommelen. Tar som regel alltid lengre tid å få brettet det inn i garden ? Men jeg har kontroll altså!

    • @Linn: Det er noe med det man gjør som en vane…. ting jeg alltid gjør er liksom ikke så vanskelig? Det bare skjer, jeg er kanskje blitt en zombie?

  2. Åh! Flylady, ja! Jeg har også hatt henne med meg i bakhodet siden … herregud. Det må være 16 år siden her nå. Klesvaskrådet hennes funker faktisk! Problemet her er at jeg har ikke nok klær til å vaske dem en gang om dagen, så jeg faller inn og ut av rutinen. Bruker den bare når jeg HAR en Mount Washmore gående, men da tar det jo bare et par-tre dager før alt er i rute igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.