Sluk – bedre føre var enn etter snar har jeg hørt?

Sluk. Bare ordet er litt sånn ekkelt. Men det finnes i alle hjem og du må vedlikeholde her også. Det eneste som skader hjemmet ditt mer enn brann er vann. I tillegg kan du risikere muggsopp i gulv og vegger om det ikke blir tatt hånd om skikkelig. Tro meg, dette vil du ikke ha i lungene. Om vannet først har begynt å flyte er det bare å skru av vannet, slå av strømmen, ring forsikringselskapet, tørk opp det du kan og sørg for skikkelig utluftning.

Ikke nok med at det ikke finnes noen Gud – prøv å få tak i en rørlegger i helgene!

Woody Allen

Om det finnes noen Gud skal jeg ikke gi meg inn på her. Men en ting er sikkert. Rørlegger koster og slike skader skjer aldri mandag klokka åtte hvor rørleggeren har masse ledig tid. Mest sannsynlig skjer dette lørdag når du kommer hjem fra en hyggelig aften på byen. Og de ti første treffene på 1881.no har ikke tid.

Om skaden er omfattende bør uansett et sanseringsselskap komme på plass så fort som mulig. De avgjør hvor mye som eventuelt må åpnes og fjernes, det holder ikke bare å sette inn en byggtørker om isolasjonen i veggen drypper. Men det trenger du ikke tenke på, overlat den vurderingen til fagfolk. Men du har faktisk plikt til å begrense skaden så mye som mulig,

Rense sluk

Man kan selvsagt også bruke avløpsrenser, men jeg har faktisk klart meg så langt med en miks jeg har lest meg til på x- antall Facebook- poster. Først litt bakepulver, hell på edikk, la det bruse ferdig og skyll med varmt vann. Og rense sluket litt mer enn en gang per år. Vi er tre jenter med langt hår, trenger jeg si mer? Denne oppgaven tar ikke lang tid!

#hverdag – små oppgaver for vanlige dager

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Facebook Comments

10 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.