Bloggrull, alt man må holde seg oppdatert på!

Oppdatering av bloggrull

Oppdatering av bloggrull

Endelig har jeg fått noe som kan minne om en bloggrull. Fru Jacobsen kunne fortelle at Google holder på å fjerne RSS på grunn av nye algoritmer så derfor funket ikke den jeg har brukt tidligere. Men enda bedre, hun hadde en løsning. Alle RSS må inn i separate utvidelser (eller “widgets” om du bruker engelsk versjon av WordPress).

Bloggrull til besvær

Nå har jeg fått til de aller fleste bloggene jeg følger, er det noen jeg har glemt eller er det noen du savner? Gi meg beskjed! Og her kommer jeg til rosinen i pølsa. Samarbeid, folkens, det kan kanskje ikke flytte fjell men det kan gi deg raskeste vei over fjellet. En alternativ rute rundt fjellet. Kanskje du heller blir inspirert til å reise til en strand?

Inspirasjon i Inspira

Jentene i Inspira sitter på så vannvittig mye kompetanse, og ideer, at jeg blir helt målløs. De som kjenner meg vet at det skal noe til….. jeg skrev tidligere ett innlegg om selvtillit. For å bygge selvtillit skal du omgi deg med mennesker som bygger deg opp. Og de skal inngi den tryggheten du trenger får å spørre om ting du lurer på. Uten at du skal være redd for at du blir ledd av, eller at det skal bli brukt mot deg i ettertid.

 

 

 

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

8 Comments:

  1. You gotta ? #inspira! I do!
    Flotte mennesker som alltid hjelper hverandre!

    Hurra for at du fikk fikset det ??

  2. Hei Anja

    Kan du fortelle en ukyndig hva RUSS står for? Jeg har sett det mange steder men utover det har jeg ingen formening ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.