Skikkelig vårvask av bil

Søndagen var en nydelig utedag i Kosekroken. Etter trening skulle jeg egentlig vaske hagemøbler. Så jeg fylte bøtta med vann og grønnsåpe og gikk ut. Men endte opp med kosevask av Suzi?

Jeg vet jeg er i overkant pirkete på enkelte ting. Men disse listene som det samler seg dritt i når man går inn og ut av bil skal ikke se slik ut med mindre man har en Jeep. Det var like ille på alle fire dørene…..

Nå er alle listene fri for sand, skitt og annen lort. Du trenger ikke annet enn en bøtte, vann, klut og vanlig gulvvaskemiddel for å øke følelsen av “ny bil” på kort tid. Og vask godt rundt hele “dørkarmen” for det er så irriterende å bli møkkete når man skal gå inn i bilen.

Og når Suzi var ren og pen skulle jeg egentlig slappe av i solen. For den varmet nå skikkelig! Men det var da jeg kom på hagemøblene igjen, da….. og vinduene!

Hvor pirkete er du når du vasker bil?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

11 Comments:

 1. Pingback: Skikkelig vårvask av bil -

 2. Vi har en bil som er inngrodd av skitt. Siden vi deler bil med datteren vår er det ingen som tar direkte ansvar for at den er ren.

  Når bilen blir for ille kommanderer jeg mannen til å ta blir med til nærmeste bensinstasjon og vaske vekk den verste skiten

 3. Jeg er så pirkete at jeg ikke kan begynne engang. True story. Bilen min ser ofte ut som ei dynge, men det er fordi jeg ALDRI kommer til å bli ferdig om jeg begynner å pirke. Litt som å vaske bare EN liten flekk i taket, sant, det går jo ikke! 🙂

 4. Kremt… må jeg si det?
  Akkurat når det kommer til bil, så er jeg så dårlig! Bilene er liksom ikke mitt ansvar ?
  Robert må gjøre alt. Vaske, fylle det ene og det andre. Der holder jeg meg helt unna! Som jeg sier, det regner jo innimellom og da blir den «ren» ?

  Jeg blir flau faktisk … men jeg kan ikke lyve.

  Suzi ser helt strålende ut! Tipper Mr Grey hadde vært missunnelig hadde han sett henne nå ?

 5. Jeg må bare innrømme at jeg ikke vasker bilen min. Det gjør mannen, men jeg hadde nok ikke vært så veldig nøye. Jeg er helt uinteressert i biler, men må ha en. Jeg er mer pirkete når det gjelder vask og renhold inne i huset.

  • @Ingrid: Jeg er ikke interessert i bilen som bil, men jeg vil den skal være ren og innbydende. Jeg har alltid hatt ansvar for bilvask, selv før jeg fikk lappen og ikke eide min egen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.