Endelig vår og utetid!

//Annonse for Trademax//

I går fikk jeg skikkelig energiboost. Jeg vasket og ryddet både inne og ute. Nå skal jeg love deg at alt skinner i Kosekroken! Jeg fikk noen flotte hagemøbler av Wenche i helgen. To deilige stoler med bord er på plass i solveggen.

Men nå trenger jeg en skikkelig god solseng som jeg kan ha på toppen av fjellet mitt. Der liker jeg nemlig å slappe av mens blikket kan nå langt og lenger enn langt. Men jeg er usikker på om det blir prioritert i år. Å drømme er derimot helt gratis.

Trademax har mange fine solsenger. De har så mange farger og varianter at det nok kan være vanskelig å bestemme seg. Da er det jo kjekt å vite at man uansett har 14 dagers angrerett om man plutselig skulle finne ut at man har valgt feil?

Aller helst drømmer jeg om en slik stor solseng som man kan krølle seg sammen med flere. Jeg ser at også ungdommen er sånne som liker dette. Denne hadde nok slått veldig godt an hos oss!

Dekkstoler er også lekre, men de passer best på en brygge mener jeg. De tradisjonelle solsengene er fine, de er praktiske og de fungerer helt fint. Gyngesengen har jeg aldri sett før, den var virkelig morsom!

Men alt taper mot den runde solsengen i mine øyne. Jeg kan se for meg lange late kvelder, kanskje et pledd og en stor kopp te. Med en bok? Eller bare sove ute, hele natten, og våkne til morgenlyset.

Om du liker sole deg, hvilken likte du best av disse alternativene til solseng?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Endelig vår og utetid! -

  2. Jeg drømmer en stooor daybed midt i hagen. Og så drømmer jeg om lage strand rundt den. Så at man kjenner sanden mellom tærne før jeg slenger meg nedpå og lukkertid øynene. Mens jeg hører båtene på vannet, rett nedenfor.
    Det hadde vært drømmen, det! Men veldig tvilsomt på om jeg får med Robert på det ? Men det er lov å drømme!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.