Hvem eier armlenet?

2019-03-14 09.02.47-BGO

Jeg flyr ganske ofte. Jeg har helt klart preferanser når jeg flyr. Jeg vil sitte langt fremme og ved vindu. Men jeg betaler ikke for å havne der. De gangene jeg har hatt så dårlig tid at jeg ikke har fått byttet sete på flyplassen har jeg egentlig bare vært glad jeg har rukket flyet. Men som regel har jeg tid til å trikse litt før avgang uten tillegg i prisen.

Bortebest har skrevet om “skikk og bruk” ved flyreiser, og inspirerer meg stadig til å drømme om nye reisemål. Har du ikke besøkt disse reiseglade damene før har du virkelig noe å glede deg til.

Imens sitter jeg gladelig til både “herr midtgang og fru midtsete” har reist seg fra sine plasser. Siden jeg er så liten jeg kryper gladelig inntil vinduet og overlater både beinplass og armlener til andre som måtte trenge det. Jeg er en ekte drømmer og elsker se ut vinduet.

Hvor sitter du i flyet om du kan velge?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

9 Comments:

  1. Pingback: Hvem eier armlenet? -

  2. Takk for link til BorteBest! Foretrukket flysete? Enkelt svar – eget stort sete/seng på 1 kl eller Business. Jeg er veldig enkel sånn….

  3. Der det er stor plass, gjerne ved en nødutgang!
    Som Vigdis sier, gjerne på første klasse om det er langdistanse flight. Jeg hater å fly ?

  4. Du er så nydelig som deler oss med kretsen din Anja! Tusen takk:) We love you!

  5. Jeg velger vidussete og der sovner jeg nesten hver gang og får ikke sett mye.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.