Inspirasjon for to

Når man går fra å være mange til to kan mat bli en utfordring. Selv sliter jeg med å lage mat til bare tre. Jeg lager alltid for minst seks. Noen ganger er det med vilje, slik at jeg har en ekstra middag i fryseren til en annen anledning. Men om du vil bli inspirert til å lage deilig mat for to må du ta deg en tur innom Tove og hennes blogg “Mat for 2.”

De neste tingene jeg vil prøve er hennes pastasaus – ble du inspirert?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: Inspirasjon for to -

  2. Jeg savner en middag for to ?
    Altså bare deg at før var vi langt flinkere til å lage og spise middag med guttene til vanlig tid, for så å lage en middag til når de var lagt. Så koselig med en midddag der vi begge kan spise med begge hender, ikke bli avbrutt og faktisk snakke sammen.
    Å lage større porsjoner å fryse ned er genialt! Du er forbildet mitt der!

  3. Måtre innlm og se! Takk for tips, skal se det blir noen nye favoritter?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.