Billige kaffekapsler-IMG_20190331_130816.jpg

Billige kaffekapsler – like bra?

Billige kaffekapsler-IMG_20190331_130816.jpg
Billige kaffekaplser – som smaker godt? Foto: Anja Holt

Billige kaffekapsler, som også er gode, er jeg stadig på jakt etter. Jeg har funnet noen gode i butikken. Men man får ikke tak i L’Or kaffekapsler i alle butikker. Ei heller de smakene jeg prefererer. Og jeg er litt sær på smak. Jeg er en livsnyter som elsker en kraftig kaffe for å kickstarte dagen!

men først en kaffe og avis
i morgenstundens stille bris

Per Larsen

Kolonial.no, som har samme priser som Rema1000, får man 10 kaffekapsler for 37,60 kroner. Via Kaffekapselen.no får du samme mengden, samme styrke, til 30 kroner. Sist jeg bestilte var de klare for henting dagen etter. Det kaller jeg leveranse med stil!

God kaffe er essensielt. Det er kriteriet for at dagen skal funke.

Gitte Witt

Billige kaffekapsler

Første gang jeg bestilte testet jeg ut et nytt merke. «Garibaldi Gran Cru» var til nå ukjent men får mer enn godkjent. I tillegg leverer de 10 kapsler for 22 kroner. Billige kaffekapsler er ikke å forakte, mener nå jeg.

Kaffe skal være varm som helvete, svart som djevelen, ren som en engel og søt som kjærligheten.

Charles-Maurice de Talleyrand

Og kaffen var god! Jeg testet tre ulike styrker og jeg likte dem alle. I tillegg slengte jeg med en boks Nesquick til Jenterommet. De har jo en Dolce Gusto der inne. Og ja, den brukes flittig!

Det fins ikke noe bedre enn en venn, bortsett fra en venn med sjokolade.

Ukjent

På togturen mandag morgen bestilte jeg en ny runde. Og et nytt merke! «Café René Sublimo» hørtes spennende ut. Og for 15 kroner kan jeg teste 10 nye kapsler. Det vil si at jeg, om disse leverer slik jeg tror, har halvert prisen per kopp kaffe jeg kan nyte i solen.

Coffee is a cup of hope in a world full of chaos and mondays!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Facebook Comments

7 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.