Siste time hos fysio

I dag var siste time hos fysio. Jeg har åtte timer gratis behandling i min forsikring. Jeg bruker disse for å forebygge sykemelding som er vesentlig dyrere for arbeidsgiver.

Jeg tenker at man må ta de grepene man kan for å holde seg så frisk som mulig. Ta vaksinen din. Hold deg hjemme når du er sjuk så du ikke smitter kolleger. Gå deg en tur. Og ta trappa. Ikke glem å smile.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Siste time hos fysio -

  2. Flinke deg. Tenker på andre rundt deg

  3. Et smil hjelper alltid!
    Håper det hjelper på kroppen??

    Og en ekstra stor klem til deg ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.