Julekalender til jentene (last den ned her)

Julekalender 2019
Julekalender 2019

Julekalender er et hett tema hvert år. Det er en del som sverger til pakkekalender. Jeg elsker pakker. Men jentene vil ikke ha det. En sjokoladekalender har de hvert år. Også i år.

Hold julehjertet åpent året rundt.

Jessica Archmint

Men årets julekalender fra mamma blir rett og slett “vippset” på søndager. De slår terning de dagene de er hos meg. Vi kombinerer dette med lett hjernetrim, og regner sammen summen på søndager og jeg overfører.

Jeg setter ut lykter og rydder en sti
og skriver i snøen: Kom inn litt og bli!
Så ønsker jeg stille en ting
og tegner et hjerte omkring.

Kjerstin Aune

Jeg oppdaterer ønskelista og har sakte begynt å telle ned til jul. Jeg er godt i gang med gavene, jeg tenker jeg er ferdig til helgen, og så skal jeg bare sitte å spise brune pinner og drikke gløgg hele desember.

Gaver av tid og kjærlighet er i sannhet de grunnleggende ingrediensene i en virkelig god jul.

Peg Bracken

Jeg skal ikke ha stress. Jeg orker ikke mas. Jeg vil ikke være en av de mammaene som løper i et hamsterjul og biter til ungene når de snakker. Det er ikke verdt det for å ha det perfekte treet, de perfekte gavene, det perfekt pyntede bordet og nyvaska tak.

Den som ikke har julen i sitt hjerte, vil aldri finne den under et tre.

Roy L. Smith

Uansett hva som skjer, så blir det jul. Sett øyne på hybelelefanten, eller bruk engletøflene som pynt på treet. Sett på bremsen og nyt førjulstiden. Inviter til en middag. Gå en tur den dagen solen faktisk skinner. Begynn å lande i hodet ditt før juleferien faktisk starter slik at du ikke bruker halve ferien på å lete etter hvilepulsen.

Om du vil laste ned julekalenderen, kan du klikke den ned fra denne lenken.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

4 Comments:

  1. Pingback: Julekalender til jentene (last den ned her) -

  2. Så nydelig innlegg! Ja og amen herfra, tiltredes og støttes!

  3. Artig ide, sånn har jeg ikke sett før =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.