Konferanse, dans og bilprat

Jeg dro opp til Gardermoen på torsdag ettermiddag. Jeg har lett nådd minst 10.000 skritt, på høye hæler, sa telleren hver dag. Vi har kjørt konferanse frem til søndag. Og vi har levert hele døgnet helt frem til søndag.

Natt til lørdag var jeg så urutinert at jeg tok en dans. Det er mange menn som liker å danse. I min bransje er det ikke mange damer. Enda færre som danser. Og jeg hadde nesten 300 potensielle dansepartnere på konferansen.

Jeg landet i Kosekroken klokka fire i går. Vasket klær og sov på sofaen i går kveld. I dag har jeg hatt fri, skal overraske jentene med å hente dem på skolen.

For ute er det kaos og kokobananas. Det er idioter organdonorer på sommerdekk og tett med snø. Jeg skal kun måke foran døra og egen parkeringsplass. For jeg har firehjulstrekk og nye piggdekk!!!!

???? Fyttikatta så “udregelig” jeg kommer til å være i år.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Konferanse, dans og bilprat -

  2. 300 dansepartnere, ikke verst 😛 hehe. gærninger de som tør å kjøre på sommerdekk nå i snøkaoset som herjer.

  3. Gratulerer med vel gjennomført landskonferanse!!
    Er det godt å kunne puste ut etter vel gjennomført?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.