Null stress – Første snø

De som har fulgt meg en stund vet at det er bratt opp til Kosekroken. Min kollega ga det navnet Flåklypa og det er ganske dekkende.

I dag våknet jeg til dette. Null stress. Jeg har jo 4×4 og vinterdekk med pigg. Hjulene spant ikke en ekstra runde og jeg kom rett opp på første forsøk.

Nå er jeg hos Sharif og får enda nyere piggdekk. De gamle har piggene gått inn i dekket og slipper ut luft. Da jeg skiftet dekkene i oktober sa de at jeg uansett måtte ha nye dekk neste år. Så ble det litt fremskyndet, da. Men det er tross alt livsforsikring.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Null stress – Første snø -

  2. Synes det er koselig at snøen har kommet jeg, enda mer julestemning =)

  3. Den bakken der er skuuuumel om man ikke er godt skodd, både bil og fører.
    Her jublet vi for snøen ☃️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.