Se alltid lyst på livet

Hjemmekontoret leverer og vi som kan bør jo tilbringe kontortiden der vi er. Fikk beskjed om at jeg var litt av et luksusdyr da jeg postet dette bildet i story. Det er jeg vel strengt tatt ikke, mener jeg selv, men jeg tror på at man har et ansvar for å holde seg selv flytende.

Isvann, en god kaffe og en sjokoladebit. Mer skal ikke til for at man skal tenke at “livet er ikke det verste man har” og slutte se på hjemmekontor som en straff. Kaffen er god. Lunchen er varm. Reiseveien er kort. Lunchturen ut er jo et av dagens høydepunkt. Og tilgangen på sjokolade er stor.

Vi har tilgang på mat og drikke. Strømmen er stabil, rent vann i springen og butikker som leverer varer på døren. Og trenger du se noen kan du jo det. Bare ikke kline med alle på en dag.

Dagens motto er: Uansett hva du gjør og hvordan du ser på livet, prøv å gjøre det beste DU kan for deg selv og din dag.

På forhånd tusen takk

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.