Takk, Covid-19?

Jeg har alltid vært glad i å gå tur, men aldri har jeg gått så mye i nærområdet som det siste året. Det er en bra ting som har kommet med Covid- 19. Jeg er flinkere til å bevege meg der jeg er.

Bildet er tatt ved Langvann, og mulig det alltid har vært slik, men har ikke folk blitt flinkere til å pynte litt opp her og der det siste året? Har aldri sett så mange pyntede busker, skilt og steiner før?

Håper det fortsetter for det sprer glede for min del! Har du oppdaget slikt hos deg også?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.