Samme føtter men ny utsikt!

Du kan si hva du vil, jeg digger “Operaen” i Oslo. Jeg synes bygget er estetisk vakkert, den er åpen for alle inkludert hverdagsslusker som meg. I går var nok en fin dag i hovedstaden og jeg brukte beina.

I lunchen gikk vi en tur langs Aker Brygge, rundt Tjuvholmen og “indre veien bak Aker Brygge” tilbake til kontoret. Bedre det enn å sitte inne og spise lunchen der!

I går endte jeg med å gå langs Langkaia og havnet tilslutt på “Salt.” Der hadde jeg aldri vært før og ble nok en gang positivt overrasket. Jeg har kjørt forbi, men det er noe med det å “stoppe og lukte på blomstene” jeg har blitt litt flinkere til.

SALT er et nomadisk kunstprosjekt på Langkaia i Oslo, med utsikt not Operaen. Prosjektet samler kunst, musikk, mat og arkitektur i flere spektakulære trekonstruksjoner designet av Sami Rintala (Rintala Eggertsson Architects).

Visit Norway

Her er fiskehesjene og inngangen fra Akershus festning. Det er ikke fisk som henger til tørk her. Det jeg har sett er at det endrer seg fra tid til annen. Intervallet her er jeg ikke sikker på.

Nå er det i hvert fall skjorter og trøyer som er greia. I tillegg skal de nå arrangere brukt- byttedager for klær. Så det er bare å rydde i klesskapet å ta turen ned!

Det er veldig trendy her. Mange hipstere med egne mikrobryggerier, surdeig på benken og økologisk vin. Men jeg liker jo mangfold og lot meg rive med i den litt sydlandske stemningen, musikken, plantene og fargene og hang rundt.

Livet kan by på slike pustehull, og feriefølelse, på en helt vanlig tirsdag for den som vil. Man må ikke betale en formue, når sant skal sies så betalte jeg ikke en krone for denne opplevelsen. Jeg burde nok ha kjøpt en brus, men jeg var ikke tørst. Jeg ville bare henge å se på en blå himmel.

Det finnes verre steder å høre på lydboka si! Og hengekøye er det lenge siden jeg har ligget i. Det er faktisk veldig behagelig, jeg forstår jo greia med hvorfor dette har blitt så populært!

Jeg vet ikke hvor lenge jeg ble her. En stund. Derfra gikk turen videre til “Operaen.” Jeg vandret litt ute på taket og litt inne før jeg tok toget hjem. Over 18.000 skritt ble gått denne dagen. Soldagene skal man nyte og ikke sove bort.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Det er fint på SALT, jeg er riktignok for gammel til å henge med hipsterene der, men liker det likevel.
    En tur langs havnepromenaden fra Aker brygge og bort til SALT, ta et glass vin der før man reiser hjem, det en fin avslutning på en kveld i byen.

  2. Pingback: Samme føtter men ny utsikt! -

  3. Magnhild, det høres ut son en fin dag. Gå litt langs promenaden, avslutte med et glass før turen går hjem!
    Anja, skal det bli går neste date?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.