Bloggen er “ånkli åppdatert”

Om du blar deg tilbake nå kan du lese alt om dagene med hjemmeferie (om vasking av grill, en topptur og bursdagsfeiring)og hva som skjedde etter at jeg startet å jobbe. De ligger kronologisk i forhold til dato. Håper jeg. Tror jeg. Det er fortsatt rom for å ligge i godstolen noen dager til selv om det er varslet væromslag.

Jeg er tilbake på toget. Maler leppene ekstra røde fordi da ser jeg visst opplagt ut. Hemmeligheten bak ord og hele setninger heter fortsatt kaffe. Men det er deilig å gå i kjole med sola i ansiktet til jobb!

Det er fortsatt rolige dager på jobb. Det er fortsatt fint vær. I dag tok vi lunchen via en “food truck” ved Aker Brygge. Det ble “fish&chips” som er veldig god. Jeg nektet å dele med måka på “Honnørbrygga” som vi fant ut var et passende sted å innta herligheten.

Er du tilbake på jobb eller er det ferie for alle pengene fortsatt?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

4 Comments:

  1. Nhååå fineste deg. Kos deg med ferien

  2. Pingback: Bloggen er “ånkli åppdatert” -

  3. Ferietid her. Idag var det stranden med hele gjengen ?
    Du kler nåde rød leppestift og neglelakk veldig godt! Den Fish’n’chipsen ser skikkelig god ut! Har hørt flere som skryter av den!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.