#hjemmeferie dag 18

Når klokka nærmet seg elleve satt jeg i bilen på vei opp mot Rasta. Jeg var dagens sjåfør da Therese og Signy sine herrer var opptatt med andre ting. Dette var jo hyggelig for meg!

Therese ville besøke “fjellet mitt” og det deler jeg gjerne. Signy hadde heller aldri vært her, så det var jo ekstra artig. På toppen drakk vi kaffe og spiste niste mens vi signerte boka.

Det er en typisk “østlandsk stigning” og snill mot kropper i alle aldre og fysisk form. Jeg ble sjarmert av en liten pjokk som såvidt stabbet og gikk. Men kommer det en sånn liten fyr og tar hånda mi for å løpe, ja da løper jeg opp og ned fjell for og høre han le!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: #hjemmeferie dag 18 -

  2. Dit skal jeg også være med en dag!
    Det ser så fint ut! Alle årstider, like fine!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.