#hjemmeferie dag 17

Dagen da folk virkelig trodde det hadde klikka for meg. Jeg skrev så kjekt at jeg hadde vasket grillen etter turen på Sognsvann med Wenche, Veronica og Wenche sin kollega Tommy. Det var bare det at jeg hadde slukket grillen med vann, og den så jo ikke apetittelig ut i det hele tatt.

Men fordelen med små griller er at man bare kan putte de i kjøkkenvasken når man kommer hjem! Og nei jeg steriliserer ikke grillen mellom hver bruk. Men jeg tømmer ut kull og jeg synes det er greit å få vekk matrester fra risten (som faktisk sitter fast i den lille jækelen).

Nå er den klar for nye eventyr. Denne gangen husket jeg å legge aluminiumsfolie i bunnen og har porsjonert ut grillkull i to poser til neste spontane tur. Så får dere bare ta mitt ord på at det ikke ble skuret så svetten sprutet, haha!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Facebook Comments

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.