#hjemmeferie dag 17

Mamma sydde et lappeteppet den dagen jeg fødte Ida. Etter seksten år er det fortsatt like fint og gjett om det blir brukt! Det må selvsagt vaskes med jevne mellomrom, men det tåler det. Håndarbeid som varer, og gleder, år etter år!

Og mens klærne tørker ute kan man gå en tur. Jeg fikk med meg Vilde og det var veldig koselig. Historien sies at det er en mann som fikk Alzheimer som merket denne løypen med blå spray slik at han ikke skulle gå seg vill.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: #hjemmeferie dag 17 -

  2. Så koselig minne!
    Lappeteppet ? husker jeg mamma strikket til meg da jeg var liten. Og sydde sammen bitene. Men det har jeg dessverre ikke lenger..

    Koselig å gå tur sammen ungdommen også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.