Ryddig dusj – bakteriebomber og fullstendig kaos?

Jeg går ikke rundt og kikker inn i andre folks dusj. Allikevel har jeg lagt merke til, fordi det er umulig og ikke legge merke til det, dusjer som er fulle av flasker! Ja, jeg vet at barn liker å fylle flasker i badekaret og sprute på gulvet og på stanga med doruller. Men driver voksne og leker seg slik også? I dusjen, altså? I så fall har jeg ett par andre forslag som er litt mer aldersadevat.

Hvorfor så mange flasker i en dusj?

Og ikke bare ser det rotete ut. Det må jo være nest inntil umulig å holde det rent i slike dusjer (eller badekar- kanter). Og om du fikk en sjampo til jul, som du ikke liker har jeg to forslag. 1) Bruk den som såpe til kroppen. 2) Bruk den som såpe til vegger og gulv i dusjen. Den vasker du jo enklest når du skal dusje selv. Balsam er helt briliant å bruke som barberkrem. Sikkert fy-fy. Det er her du skjønner jeg ikke er en skjønnhetsblogger, sant?

Dusj – fantastisk når den er ren!
Hvilke midler funker til rengjøringen i en dusj?

Det er mange måter å få ren en dusj på. Mange har sverget til “Effekt” – jeg har testet denne og den funker fint. Andre mener selvsagt eddik. Det funker også. Det kalles kjemi. Jeg har en dampvasker. Ja, du gjettet riktig. Den funker også. Men som alltid er det ikke vaskingen som tar lengst tid. Det er ryddingen.

Tips til ryddig dusj:
  • Ha kun en av hver ting i dusjen (bortsett fra barberhøvel, en til hver her…)
  • Ikke ha ting “overalt” – bruk kurver eller stativ som er enkle å fjerne ved vask
  • Når du er ferdig i dusjen, spyl vegger og gulv fritt for såpe og hår

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

9 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.