Ryddig dusj – bakteriebomber og fullstendig kaos?

Jeg går ikke rundt og kikker inn i andre folks dusj. Allikevel har jeg lagt merke til, fordi det er umulig og ikke legge merke til det, dusjer som er fulle av flasker! Ja, jeg vet at barn liker å fylle flasker i badekaret og sprute på gulvet og på stanga med doruller. Men driver voksne og leker seg slik også? I dusjen, altså? I så fall har jeg ett par andre forslag som er litt mer aldersadevat.

Hvorfor så mange flasker i en dusj?

Og ikke bare ser det rotete ut. Det må jo være nest inntil umulig å holde det rent i slike dusjer (eller badekar- kanter). Og om du fikk en sjampo til jul, som du ikke liker har jeg to forslag. 1) Bruk den som såpe til kroppen. 2) Bruk den som såpe til vegger og gulv i dusjen. Den vasker du jo enklest når du skal dusje selv. Balsam er helt briliant å bruke som barberkrem. Sikkert fy-fy. Det er her du skjønner jeg ikke er en skjønnhetsblogger, sant?

Dusj – fantastisk når den er ren!
Hvilke midler funker til rengjøringen i en dusj?

Det er mange måter å få ren en dusj på. Mange har sverget til “Effekt” – jeg har testet denne og den funker fint. Andre mener selvsagt eddik. Det funker også. Det kalles kjemi. Jeg har en dampvasker. Ja, du gjettet riktig. Den funker også. Men som alltid er det ikke vaskingen som tar lengst tid. Det er ryddingen.

Tips til ryddig dusj:
  • Ha kun en av hver ting i dusjen (bortsett fra barberhøvel, en til hver her…)
  • Ikke ha ting “overalt” – bruk kurver eller stativ som er enkle å fjerne ved vask
  • Når du er ferdig i dusjen, spyl vegger og gulv fritt for såpe og hår

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

9 Comments:

  1. ?? Amen til det!
    Spyler dusjen hver gang noen dusjer … og tar bort hår i sluket!

  2. Min dusj blir aldri ryddig! 😀 Flere flasker er et must fordi håret mitt blir et klissete inferno om jeg ikke bytter merke på sjampo/balsam med jevne mellomrom (altså før det går tomt), og fordi avkommet mitt ikke liker det jeg bruker, og vil ha sitt eget, som håret mitt blir helt ubrukelig av. Pluss, jeg har astmaallergi og det har jo effektivt stoppet all bruk av vanlige rengjøringsmidler inne i kabinettet. Jeg fant en genial løsning på det, da! Bland 50/50 av zalo og eddik, smør det rundt og la det sitte en halvtime eller så. Da er det veldig lett å fjerne alt, og det blir blankt og fint! 🙂

  3. Med lite flaskebrett ordner det seg av seg selv. Hurra for lite bad!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.