<

I’m back in tha crib

Jeg er Ludde The Chinese Crested and I’m back in tha crib. Går inn med verdens største selvfølgelighet, til min mors glede, hopper opp i sofaen min så hun kan snakke ferdig med Tornadoen, Orkanen og Tyfonen.

Det er bare å stålsette seg husker jeg fra sist. De er snille men de sitter seriøst aldri i ro og de finner på sprell hele sin våkne tid. Tyfonen har allerede snakket om dusjing så jeg holder meg sammen med Orkanen. Hun spiser nøtter og ser på telefonen slik fjortiser vanligvis gjør.

Honey! I’m home!

Kommenter med Facebook
Krydder - sjekk dato og når brukte du det sist?
Ryddig dusj - bakteriebomber og fullstendig kaos?

2 thoughts on “I’m back in tha crib

    1. @Linn: Jeg koser meg veldig med hund. Jeg har jo hatt hund selv i mange år. Og nettopp derfor vil jeg ikke ha hund nå. Jeg kan ikke tilby hunden det livet jeg mener en hund skal ha i mine øyne. En som bare får lufteturer, uten å bruke evner og hode er ikke for meg. Men jeg kan, innimellom, gi masse til snille hunder og eiere som trenger en hjelpende hånd. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.