I’m back in tha crib

Jeg er Ludde The Chinese Crested and I’m back in tha crib. Går inn med verdens største selvfølgelighet, til min mors glede, hopper opp i sofaen min så hun kan snakke ferdig med Tornadoen, Orkanen og Tyfonen.

Det er bare å stålsette seg husker jeg fra sist. De er snille men de sitter seriøst aldri i ro og de finner på sprell hele sin våkne tid. Tyfonen har allerede snakket om dusjing så jeg holder meg sammen med Orkanen. Hun spiser nøtter og ser på telefonen slik fjortiser vanligvis gjør.

Honey! I’m home!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Å! Tipper både du og Ludde har kost dere sammen! Kunne du tenkt deg hund selv? Heltid altså? Du som er så sporty og aktiv mener jeg.

    • @Linn: Jeg koser meg veldig med hund. Jeg har jo hatt hund selv i mange år. Og nettopp derfor vil jeg ikke ha hund nå. Jeg kan ikke tilby hunden det livet jeg mener en hund skal ha i mine øyne. En som bare får lufteturer, uten å bruke evner og hode er ikke for meg. Men jeg kan, innimellom, gi masse til snille hunder og eiere som trenger en hjelpende hånd. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.