Pleie av solherjet hud!

//Annonse//

Ja, for selv om man bruker solfaktor, solhatt og tar alle forholdsregler blir huden påvirket av solen, tiden ute, vær og vind. Her har jeg vært ute hele dagen, etter en dusj la jeg meg rett ut på sofaen for å slappe av med en maske.

Maskene fra Nordic Treat er virkelig en “treat” for huden din. Jeg valgte den som heter “Glød” og dette skriver de om denne:

Hvit dukmaske laget av miljøvennlig tencel (utvunnet av eukalyptus).

  • Glyserin, butylene glycol og castorolje bidrar til å tilføre huden fukt og næring, i tillegg til å virke beroligende.
  • Antioksidantrik cocktail av ekstrakter fra molter aronia, acai, blåbær, jordbær, bringebær, morbær, tranebær, lycium chinense som gir jevnere og klarere hudtone.
  • Panthenol (provitamin B5) bidrar til en sterkere hudbarriere.
  • Hydrolysert kollagen som gir en liten oppstrammende effekt.

Nordic Treat lanserte nylig tre nye masker som selges eksklusivt hos Norgesgruppen sine Spar- og Meny-butikker. En rensende og fuktighetsgivende maske i bambus, en for
masse glød i tencel og en for poser under øynene i hydrogel.
Ansiktsmaske Ren.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Jeg er dårlig på å bruke masker, men jeg er blitt så mye flinkere til p ta vare på huden. En ting jeg alltid har vært kjempegod på (om jeg kan si det selv ?) er å bruke solkrem. Ordentlig solkrem med høy faktor i ansiktet. Dessuten er jeg i sommer blitt veldig flink på å vaske/ peele. Men skulle gjerne slappet av med en sånn maske også. Hvor lenge har du den på?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.