Pincho Nation – en opplevelse!

Før du reiser laster du ned appen via Google Play eller Itunes. Når du kommer inn døra blir du møtt med en duft av varmt popcorn og en sirkusdirektør med gullklaffer på skuldrene som viser deg bordet. Du får en boks varm popcorn på bordet som du kan anse som en forrett.

Pincho Nation – the app restaurant

Vi er en svensk restaurantkjede som serverer småretter fra alle verdens kjøkken. En herlig blanding av burgere, dumplings og paella, lekre desserter og fargeglade drinker. Tanken er at det skal finnes noe for alle smaker. Restaurantene har ekstravagant dekor i herlige farger. Gjestene reserverer bord, bestiller og betaler i appen vår. Vi er faktisk den første restauranten i verden hvor alle bestillinger gjøres via en app.

Og sirkus er tema uten at det blir hverken billig eller patetisk. Jeg syntes dette var en overraskende positiv opplevelse. Vi var på avdelingen ved Jernbanetorget en helt vanlig tirsdag etter jobb. Det ble raskt fylt opp så jeg anbefaler å være der klokken fire.

Maten bestiller du da via telefonen din, og det plinger og plonger i telefonen mens den forteller hvor i prosessen den er. Her kan du se menyen for vår restaurant.

Og mat og drinker kommer kjapt. Det er bare å sitte klar! Husk å ta med deg bestikk, servietter (både våte og tørre) da en del av disse restene er best å spise for hånd. Og maten kommer faktisk rekandes på en fjøl i denne sjappa. Alle får hver sin!

Og det er ikke bare rettene som er små. Kniv og gaffel er bedårende søtt, men jeg synes jeg ser kraftige mannfolknever betjene disse. Det er jo bare artig!

Plankesteken var deilig. Jeg bestilte også noen kyllingspyd jeg fortsatt drømmer om. Paien står på agendaen neste gang, for jeg er helt sikker på at jeg skal tilbake hit!

Eller hva med en bitteliten pizza? Den var myk, god og akkurat to munnfuller for ei som er stor i kjeften som meg. Og den chilimajonesen fikk jeg ogsp i burgeren, her har de truffet på smak!

Denne burgeren var helt himmelsk. Kan kanskje være like greit å bestille to av denne med en gang? Og scampien? Den nesten smelter på tungen. Dette er kokker som kan jobben sin!

Og med denne sjokolademousse- drømmen toppet med en mangois og kokosglaserte popcorn takker jeg for maten denne runden. Er du klar for en litt annerledes matopplevelse kan du trygt reise hit!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Å! Så morsomt konsept!
    Og enda mer kult er det at du får spise masse forskjellig!
    I like it!

  2. Pingback: Pincho Nation – en opplevelse! -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.