Her bor det ingen veggiser

I disse valgkamp-tider har miljøvern vært et tema for mange. Vi kan definitivt ikke stemme på det partiet som mener vi bør spise mindre rødt kjøtt. Dette var søndagens frokost med egg. Jentene kom susende inn på kjøkkenet. “Something smells good” sukket den ene mens den andre hadde munnen full av en prøvesmak. Tre pakker bacon. Fem stekte egg. Tre jenter. Innafor.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Her bor det ingen veggiser -

  2. ???
    Egg ? og bacon ? høres ut som veldig digg frokost spør du meg! Lenge siden vi har spist det. Så det tror jeg at jeg skal servere i helgen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.