En søndag med multitasking

//Annonse//

Søndager er dagen for egenpleie. Jeg starter med trening, hopper i dusjen og så tar vi det derfra. Denne gangen ble det som følger:

 1. Dusj med skrubb/ peeling av hele kroppen og ansiktet og god hårvask!
 2. “Purifying mask” fra Babor!
  En balanserende leirmaske, spesielt laget for en fet og acneplaget hud. Inneholder kaolin og salisylsyre som reduserer overflødig talg, løser opp tette porer og forebygger mot nye urenheter. Dyprengjør huden og gir en ren, matt hudoverflate.
 3. Hårkur!
  Jeg pakker håret inn i en dusjhette, hiver en hårturban over for å holde på varme og fuktighet.
 4. Minst en episode med favorittserien på TV’n!
 5. Ny dusj, vekk med grønt ansikt og hårkur!
 6. Smøre kropp, ren morgenkåpe og sett på en ny serie!
 7. “Balancing Bio-Cellulose Mask” fra Babor!
  Dette er en balanserende sheetmask for en kombinert hud, laget av biocellulose og basert på kokosvann. Masken er beriket med aktive ingredienser, kompatible med huden, som sink som motvirker urenheter.

Den siste masken var altså så full av deilig fukt i tillegg til den balanserende effekten. Når jeg hadde “brukt opp” masken kunne jeg allikevel presse ut mer produkt som jeg klappet inn i ansikt, på hals og bryst. Ja, for du husker selvsagt å behandle huden på brystet som resten av ansiktet? Det lærte Anne på Babor meg.

Da jeg pusset tennene klappet jeg inn noen dråper med “Rejuvenating Face Oil” fra Babor. Den forsvinner raskt inn i huden og etterlater den fuktet og klar for makeup!

Synes ikke det ser ut til at jeg har sovet antall faktiske timer. Jeg trenger ha en fast dag til slike ting, så får jeg heller overraske meg selv og kroppen de ukene jeg får til slik oftere. Takk til Babor for fantastiske produkter og Real PR som ga meg en glødende start på uken!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

 1. Pingback: En søndag med multitasking -

 2. Du ser smashing ut!
  Høres ut son en perfekt søndag med masse egenpleie! Kunne ønske jeg var like flink som deg til å gjøre sånn ??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.