negler

Klistremerke til neglene

negler

Det ble en del som tilslutt lurte på hvor “neglene var kjøpt” og svaret er som vanlig Ebay (eller på Lappeteppet språk: Ding Dong pakke). Om du vil kjøpe deg lignende så er dette linken jeg kjøpte fra. Under finner du video på hvordan du lettest skal få de på.

Mine har nå vært på i tre dager og jeg har, i motsetning til damen i videoen, ikke bulker i tape eller noe løsnet. Jeg har heller ikke tatt på lakk over (men kan se at det kan være fornuftig med tanke på at vann kommer inn på sidene. Men for denne prisen vil jeg heller bare sette på nye, greia er jo at det skal være kjapt og enkelt.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Facebook Comments

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.