Klistremerke til neglene

negler

Det ble en del som tilslutt lurte på hvor “neglene var kjøpt” og svaret er som vanlig Ebay (eller på Lappeteppet språk: Ding Dong pakke). Om du vil kjøpe deg lignende så er dette linken jeg kjøpte fra. Under finner du video på hvordan du lettest skal få de på.

Mine har nå vært på i tre dager og jeg har, i motsetning til damen i videoen, ikke bulker i tape eller noe løsnet. Jeg har heller ikke tatt på lakk over (men kan se at det kan være fornuftig med tanke på at vann kommer inn på sidene. Men for denne prisen vil jeg heller bare sette på nye, greia er jo at det skal være kjapt og enkelt.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: Klistremerke til neglene -

  2. Wow!
    Smart! Jeg skal også prøve en ding dong pakke ????

  3. Takk for tipset Anja. I dag kom min “ding dong” pakke. Dette blir spennende ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.