Presselunch hos Babor

//Annonse//

Utenfor blafret ballongene i vinden. De viste veien inn til presselunch og lansering av en ny linje fra Babor.

Mer enn 100 hudeksperter. Mer enn 60 års hudpleieforskning. Ett mål: Hudpleie som kan gjøre mer. DOCTOR BABOR PRO er den første hudpleielinjen som er så effektiv at den kun er tilgjengelig hos spesialutdannede hudeksperter. Sammen med de beste estetikerne i verden har BABOR utviklet denne spesielle linjen for å møte de mest kresene kundene med synlig hudforyngelse. DOCTOR BABOR PRO er kun tilgjengelig hos fagfolk på ledende BABOR-salonger og spa.

lappeteppet-babor

Og inne sto benken klar, der dagens heldigste fikk en gratis behandling av de nye produktene. Hun hadde dagens beste jobb, uten tvil! En av deltagerne på lunchen vinner en gratis behandling. Jeg krysser fingrene for at det er meg!

I to år møtte hudpleieeksperter fra mer enn 70 land på workshops for å finne ut hva profesjonell hudpleie skal kunne gjøre. Faktorer som pH-verdi, biotilgjengelighet og kjemiske strukturer av individuelle aktive ingredienser ble undersøkt, og til slutt ble de mest effektive ingrediensene valgt. Disse ble brukt som rene aktive ingredienser i konsentrater. I tillegg sørger høykonsentrerte fruktsyreeksfoliatorer, aktiverende og beroligende masker og kremer

Vi andre fråtset i mat og drikke. Her var det noe for enhver smak. I hvert fall for mine smaker. Også veldig trivelig å møte min bloggkollega Tone som også er med i Influens!

Og noen, som meg, forsynte seg godt av alt som ble servert. I tillegg til å møte Tone for første gang møtte jeg Linn for n’te gang. Vi gikk på ungdomsskolen sammen, så hverandre ikke på 18 år. Denne gangen gikk det ikke mer enn fem år før nytt gjensyn?

Og for de som ikke er på diett kan jeg avsløre at makronene var fantastiske. Eneste som var søtere enn disse cupcakes’ene var Anne Kathrine. Også ei jeg bare har tastet med, men som er akkurat slik hun er på nett.

Presentasjonen som ble holdt var avansert men lettfattelig. Anne fra Babor sitter på mye erfaring og kompetanse i tillegg til at hun er skjønn som menneske. Det var henne jeg fikk behandling hos i sommer, dyp respekt!

Dagens viktigste budskap er at man ikke lenger tror på å herje med huden med sterke syrer og kraftige peelinger. Vondt skal ikke vondt fordrive! Nå skal man jobbe “innenfra og ut” og huden skal ha minst mulig nedetid. Det vil si at flassing, rødhet og at man blir tvunget sitte inne på grunn av solømfindtlighet nå er over.

SKIN ACTIVATOR
Foto: Babor

SKIN ACTIVATOR: En oppvekker! Denne kraftige masken aktiverer mikrosirkula-sjonen med nikotinat, et derivat av vitamin B3. Den øker mikrosirkulasjonen og stoff-skiftet, og forbedrer dermed også hudens evne til å absorbere påførte hudpleiepro-dukter. Merk: masken kan forårsake svak rødhet, og en mild sviende følelse. Veiledning: Bruk 2–3 ganger i uken, etter rengjøring. Påfør sjenerøst på ansiktet, nakken og bryst. Utelat øye- og munnområdene. La virke i 3–8 minutter. Brukes ikke på irritert hud.

Om denne funker? JA! Du trenger ikke ha denne lenge på huden før du kjenner det jobber. Det er varmt! Men det er ikke, som Anne fra Babor påpekte, vondt skal vondt fordrive. Men du kjenner virkelig at det jobbes! Og dette er mye mer behagelig enn å ligge under damp i tyve minutter!

BOSWELLIA CONCENTRATE
Foto: Babor

BOSWELLIA CONCENTRATE: Irritasjonshemmende! Med ekstrakter av to viktige syrer fra den svært rensede harpiksen til Boswellia serrata-treet, også kjent som røkelsetreet. Konsentratet fremmer regenerering av hudens beskyttende barriere, og styrker dens naturlige forsvar. Konsentratet hemmer også prosessene som utløser irritasjoner i huden, og har en betennelsesdempende effekt. Av den grunn er den også egnet for aknehud. Ideell til et behandlingsforløp over en fireukers periode. Bruk en pipettelengde per påføring 1–2 ganger om dagen.

Denne funker som et brannteppe i en frityrgryte. Huden som kjentes litt ut som den kokte blir bare helt rolig på få sekunder! Var dette magi i en pipette, mon tro? Her er det mange kloke hoder som har tenkt enda flere lure tanker!

PHYTO MOSS CREAM
Foto: Babor

PHYTO MOSS CREAM: Cellefitness. Moseekstrakt beskytter hudcellekjernen, som er kontrollsenteret for alle cellulære prosesser, og stimulerer hudens egen celle til celle-kommunikasjon. Dette gjør det mulig for huden å tilpasse seg raskere og mer effektivt til skiftende miljøforhold. Hyaluronsyre med forskjellige molekylære størrelser fukter huden grundig på forskjellige nivåer samtidig, og derfor spesielt intenst. Kremen inneholder også makadamiaolje og soyaolje for å gi næring til huden.

Denne er nydelig. Veldig lett konsistens og trekker seg raskt inn. Jeg er usikker på hvor jeg skal putte inn min olje i denne rutinen her, men jeg testet nå i hvert fall ut disse tre på tirsdagen og selv 16- åringen mente jeg så fresh ut etterpå. Og jeg følte meg ren!

Foto: Eva Rose

Avslutter med et bilde av meg og Tone samt et lite tips: Når du skal jobbe inn disse dyre dråpene kan du med fordel ha en silikon svamp. Da trekker ikke dyrbart serum og oljer inn i hendene men alt går rett til ansiktet.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Presselunch hos Babor -

  2. ??? heldige vinneren som fikk behandling! Drøm, drøm, drøm!
    Du, du ser fantastisk ut! Digger den rosa trenchcoaten! Den kledde deg ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.