Oppgradering, julegave og inspirasjon

//Annonse for Desenio//

Jeg deler adresse med to tenåringer. Deres stil skifter ofte. Ikke daglig, men ofte nok til at man ikke nødvendigvis investerer mye penger i møbler og bilder. Plakater er gjerne litt rimeligere å dekorere med enn bilder av lerret.

Jeg har også en del venner som er hakket mer interessert i interiør enn meg. Det er jo mye enklere å følge trendene om det ikke koster buksa, skjorta og matchende undertøy. Dessuten må man jo ha sko også…. Og en jakke. Det er jo tross alt høst.

Min eldste maler jo, mye og hele tiden, jeg kan få det jeg ønsker har hun sagt mer enn en gang. Og det er kjempeflott, men plassen her er foreløpig litt begrenset. Stilen vi har er ganske enkel. Jeg er veldig svak for bilder i svart- hvitt mens min yngste er helt på kunsttrykk.

Måtte til og med kjøpe en t- skjorte med trykk fra Van Gogh på. De blir kanskje litt sånn av å gå på Steinerskolen? De har i hvert fall mye mer egen stil enn jeg noen gang hadde. Både i klær og interiør. Jeg digger det og jeg digger livet med tenåringene mine skikkelig!

En ting jeg aldri har hatt, men som jeg virkelig digget på denne siden, er bildeveggen. Så mange kule stiler, jeg ble skikkelig inspirert. Her kan man jo bytte ut hele sengegavlen på soverommet med bilder. Den er ikke god å lene seg på, men dæven så kult!

I tillegg har de jo allerede laget opp en del maler på hvordan den kan se ut, med mål og uttrykk, så kan man jo bare plotte inn postere etterpå. Eller kanskje man finner et bilde man liker, og velger farge på veggen bak og resten av bildene i samme stil og fargepalett?

Jeg får lyst til å finne frem penselen og male hele Kosekroken i vakre farger. Ta ned alt jeg har av eksisterende pynt, dill og dall og bare gå inn i en sjappe å si: Jeg vil ha alt som er på dette bildet. Det fikk jeg lyst til. Jeg skal ikke gjøre det. Fornuftige Anja skal nemlig handle julegaver. Men kanskje noen får en gave herfra?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: Oppgradering, julegave og inspirasjon -

  2. Jeg hadde blitt glad for en gave herfra!
    Mest glad for en personlig poster, de syns jeg er skikkelig fine ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.