5 steg til en god morgen

Billige kaffekapsler-IMG_20190331_130816.jpg
Billige kaffekaplser – som smaker godt? Foto: Anja Holt
 1. Legg frem klær
  Dette gjør jeg HVER kveld. Jeg kan finne frem klær på morgenen, men jeg er jo så trøtt. Tidlig- Anja er takknemlig for Sene- Anja når det er gjort. En ting mindre å gjøre. Jeg er ikke på mitt beste før klokka åtte…
 2. Smør matpakke og frokost
  Vi har jo tatt den et steg lenger. Vi matpakkeprepper. Jeg har også smurt klart pakker med bare en skive. De er til frokost. Disse tar jeg ut på kvelden og legger i kjøleskapet. “Grab and go” neste dag. Kan også anbefale kjøleskapsgrøt. Denne rører du kjapt sammen på kvelden. Du må ha riktig drivstoff i kroppen!
 3. Gjør klar kaffe- eller tekoppen
  Som med klærne er det bare en ting mindre å finne frem når øynene er trange og viljen til å gjøre noe annet enn og sove videre er på nippet til og gå av med seieren.
 4. Rydd overflatene
  Når jeg slukker lys for kvelden rydder jeg overflatene. Putter ting i oppvaskmaskin. Klær til skittentøy. Pleddene i kasse. Å stå opp til rot gjør at jeg vil trekke dyna enda mer over huet.
 5. Programmer vaskemaskinen
  På kvelden mens du skyller tennene med Fluor gjør du klar vaskemaskinen som skal være klar når du kommer hjem fra jobb neste dag. Denne starter klokken 15:00 og er klar når jeg er hjemme i 16:30.

Hvordan er det med deg og dine rutiner? Tar du ting som de kommer?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

6 Comments:

 1. Pingback: 5 steg til en god morgen -

 2. Gode tips, ja. 🙂 Jeg tar alltid 10 minutter om kvelden og passer på at i det minste kjøkkenbenken er noenlunde i orden før jeg legger meg. Og fremtidsmeg blir så glad når fortidsmeg har sendt en klem og ferdig frokost inn i fremtiden, så jeg pleier å fikse en kjøleskapsgrøt før jeg legger meg.

 3. Jeg har sikkert 50 ting jeg må gjøre hver dag/kveld for morgendagen ?
  Og dropper jeg å gjøre en ting, så kræsjer det om morgenen ??

  Hurra for rutiner, sier jeg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.