Oppdagelsesreise: Dag 7

Siste etappe på sykkel og så skal vi på båten. Avreise 08:45. Steinerskolen har aldri mistet båten før. En klasse må være den første. Og jeg håper det ikke blir oss.

18:30 klapper vi i havn i Oslo, da blir det enten rett på toget tilbake til Kosekroken eller på sommerfest med jobben. De som er helt kakemann får ligge på lugar for å sove litt. Resten vandrer hvileløst rundt, høye på sukker og bruker opp sine siste danske kroner i tax free.

Jeg håper du har kost deg med oppdateringene underveis!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Det har jeg aboslutt!
    Nå drømmer jrg virkelig om sykkelferie i DK med gjengen min! Nå har jeg kjøpt sykkelvogn også, så nå er jeg nesten klar. Mangler bare sykkelen nå ?

    God tur hjem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.