Å drømme er gratis!

//Annonse for azdesign.no//

En frokost på kjøkkenet

og kaffen koker

Du har søvn i øyet

og håret i floker

God morgen!

Ole Paus

Kjøkkenet er der mange samles, det er hjemmets hjerte. Her gjør man lekser, lager mat, spiller spill og har gode samtaler. Jeg liker å dorme i en myk sofa men jeg trives aller mest på kjøkkenet. Aller helst å lage mat sammen med noen.

Kosekrokens stil og utforming av kjøkken kan jeg ikke ta noe kreditt for. Selv hadde jeg valgt skap som gikk til taket, integrerte hvitevarer og vegger som er lettere å vaske. Og en skikkelig god spisekrok og en kjøkkenøy man kan henge ved. Og ja, når man først er i gang med å drømme så høyner jeg potten ved å slenge på en peis ved spiseplassen også.

Og et stort bord som har plass til alle, gjester og de som tror de har bostedsadresse på samme sted. Med gode stoler, kanskje en sånn kjøkkensofa, som inviterer til å bli sittende og spise lenge. Snakke om alt mellom himmel og jord. Det er livskvalitet for meg.

Jeg har ikke tenkt å stå på et kjøkken med ei gryte i rumpa, ruller i håret og rope at jeg er kåt.

Anne-Kat. Hærland

På jobben har vi langbord. Det er praktisk men det blir litt upersonlig med «lang, lang rekke.» Jeg liker heller mindre grupper, gjerne runde bord slik at alle kan se alle. Men heldigvis jobber jeg med bra folk, så det blir alltid god stemning okke som.

For de som skal møblere på jobb kan man jo kikke innom AZ Design. De har mange ulike typer restaurantsofaer, møbler og innredning for offentlige miljøer. De produserer og selger møbler til foretak for offentlige miljøer, først og fremst innenfor restaurant-, konferanse- hotell- og eventbransje.

Hva er viktig for deg på kjøkkenet?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Å drømme er gratis! -

  2. Jeg har falt helt for de mange fargerike sittepuffene til AZ design! De skulle gjerne få flyttet inn her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.