Oppdagelsesreise: Dag 6

Velkommen til Sæby

Sæbys smukke og charmerende gamle bykerne er en kulturperle i særklasse.

I byen forkæles du med både købstadsidyl og arbejdende kunst-håndværkere, havneliv med sejlere, fiskerestauranter, strandpromenade, museer, golf og grønne skove.

Fra en spadseretur gennem de små stræder kommer du i afslappet tempo ned til den dejlige havn, hvor du kan nyde synet af byens vartegn ‘Fruen fra Havet’.

Fra havnen går du over den gamle bro ned til den herlige strandpromenade, hvor du kan nyde strandlivets mange glæder.

Sæby er med god grund et af Danmarks mest populære feriemål.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

https://www.visitsaeby.dk/

Jeg gleder meg til å se hva denne byen har å by på. Jeg skriver jo disse innleggene før avreise, for jeg aner ikke noe om nett og tilgang underveis, og jeg tipper jeg er ganske trøtt nå. I morgen skal vi tilbake til gamlelandet og det blir sikkert godt på et vis det også.

En uke på sykkel. Det har jeg aldri gjort før. Men jeg er ikke den som ikke tør prøve og det er utenfor komfortsonen det skjer. Jeg vet allerede før jeg reiser at jeg har hatt det bra. De voksne er laget av “hel ved” og mellom oss har det garantert vært null drama. Det kan nok ha skjedd et og annet mellom fjortisene, men klassen er så fin at de sikkert rydder opp i ting med en gang og går videre.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Oppdagelsesreise: Dag 6 -

  2. Jeg er imponert!
    Vet du hvor mange mil dere har syklet totalt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.