Noe er konstant

Nemlig smaken av en havregrynsgrøt. Den er ikke toppet med fancy frukt eller bær. I dag er jeg helt “nedpå” og det er veldig deilig det også. Denne er kun laget med gryn, melk og sukker.

Været er plutselig blitt grått. Men når jeg har fått svelget den siste skjea så skal jeg allikevel ut å gå før siste innsats på jobb før helgen. Fortsatt mye som skal gjøres, og det er jeg takknemlig for, det er mange som sliter med permiteringer og trussel om konkurs.

havregrynsgrøt

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Noe er konstant -

  2. Havregrøt er så digg!
    Spesielt med litt jordbær, blåbær, banan og kanel på ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.