Planlegging og ny layout

Jeg lever ikke av sosiale medier, eller som en influenser, men jeg synes det er gøy. Jeg tilhører ulike grupper her og der. Influens er stedet bloggen min hører hjemme. Dette er kun bloggere med minimumsalder på førti år og har alt fra mat, bil, yoga og mote til beuty, kunstnere og sexleketøy. Midt inni der finner du også meg, hverdagsbloggeren som skyter like bredt som de andre smalt.


De som driver nettstedet selger oss inn der hvor det er relevant. Og skal det skje så må man ha et produkt andre er villig til å betale for. Bilder er ikke noe man skal stjele av andre, dette er noe alle vet men ikke alle følger, men man kommer langt med mobil og et enkelt bilderedigeringsprogram.

Og gjerne et planleggingsverktøy for å publisere poster. Jeg ser for eksempel at jeg nå har lite i “back up basen” på Instagram. Der er det også mange som er veldig gode. Fru Jacobsen er mye bedre enn meg på Instagram. Og Tone fra Influens ga meg et tips uten at hun visste det. For bloggene våre har ofte bedre bilder enn Instagram. En idé ble til.

Da bruker man jo de samme bildene begge steder! For ofte skriver jeg mye av det samme begge steder (gjerne mer utfyllende på blogg). Så får vi se om det er dette jeg lander på, men det er verdt et forsøk. Jeg har i hvert fall landet en del gode samarbeid jeg vil fortsette med og da må jeg høre på ekspertene.

Influens på Instagram har også vært litt frem og tilbake på farger, stil og gjennomføring. Det er godt å se det ikke bare er jeg som kaver litt. Bare det ikke blir så seriøst at man mister smilet. Da blir alt lagt ned umiddelbart.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Planlegging og ny layout -

  2. Planlegging av blogg og Instagram?

    Jeg er ikke der er i det hele tatt, jeg. Ha ha! Selv om jeg sikkert burde. Men jeg litt sånn at jeg blogger når jeg har lyst og tid, til alle døgnets tider. Det er liksom en del av hverdagen min ?
    Genialt med planlegging altså! Og jeg elsker jo planlegging, så jeg burde absolutt teste ut jeg også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.