Morgenstille brygge

Det er ikke så mye liv langs Rådhusbrygga når klokka er kvart på syv. Men at det er et vakkert skue kan ingen si noe på. Dette er det beste ved å parkere der jeg gjør. Utsikten på vei til jobb.

Men at det er mangel på parkeringsplasser i Oslo råder det ingen tvil om. Jeg rullet inn på plass 6:40. Bak meg kom to biler. Resten måtte snu. Alle 86 plassene var opptatt.

Jeg er nå, ikke overraskende, på nikk med flere “medparkuranter.” Har også snakket med et par av dem på vei ut av bunkersen. De kan fortelle at det nå er ganske ville tilstander, og at det bare blir verre å verre, og sikre seg plass her.

Så den femtende september kjøper jeg månedskort. Jeg har forfall på alt annet jeg kan styre den femtende i hver måned (lønningsdag). Da er det enkelt å huske for et surrehue som meg.

Men da skal jeg kanskje begynne å banne over kollektivtrafikken isteden?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Morgenstille brygge -

  2. Jeg har ledd litt på vei til morgentrening noen ganger. Her har folk kjøpt elbil for å kunne kjøre kollektivfelt og dermed slippe kø, men så må de likevel kjøre tidlig for å få ladeparkeringsplass. Men egentlig er det jo tragisk. Skulle gjerne sett at politikerne brukte gulrot fremfor pisk. Bedre kollektivtilbud til lavere pris før man fjerner parkeringsplasser. Ja, også må de skjønne at helårssykling ikke er reelt for de som har mer enn en kilometer eller to til jobben.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.