Morgenprat om vær, taler og å sette strek

Jeg vil først og fremst rekke en stor takk til væransvarlig for denne konfirmasjonen. Dette kan du! Det hadde blitt konfirmasjon uansett om du jobbet med høyre eller venstre hånd, men med slike omstendigheter blir alt lettere.

Flaggene er satt ut. Lavendelen har fått vann. Jeg har fått kaffe. Så langt følger vi kjøreplanen uten stress i hjertet. For det som ikke er gjort nå, det blir ikke gjort. Det er noe med å kunne sette den streken.

I går kveld satte jeg siste punktum for talen, som ikke blir en enetale men et toastmaster innslag. Det er ikke engang sikkert jeg sier alt, jeg er ekspert på å fravike manus (og matoppskrifter). Du får sjekke inn i løpet av formiddagen, for da kommer den i sin (planlagte) helhet.

Foreløpig vet jeg kun om to taler og jeg vet akkurat hvor de to skal få snakke. Om den tredje melder seg på lista, ja så er også den satt. Resten tar vi på sparket.

Nå er det havregryngrøt med pæretopping på gang. Søtt nok til å smake men med treige karbohydrater som skal vare litt mer enn et kvarter. Kjølelementer, drikke, sjokolade, nøtter og program er klart (men ikke pakket). Min veske og gaver la jeg i bilen (som er nyladet) i går.

Ida får sitt eget sitat fra meg litt senere i dag, dette er mitt:

I’m not a princess, I don’t need saving. I’m a queen I got this shit handled.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Jeg er sikker på at du har stålkontrollp alt, vennen! Både taler, klær og været!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.