Nå er det bare å stå i det!

Solen jeg hadde bestilt i dag leverte ikke 100%. Men det er fint vær. Det er godt og varmt. Jeg har kun en liten sommerkjole på. Lavendelen har fått vann. Hagemøbler er vasket (igjen). Vaskemaskinen surrer og går. Alt er som vanlig.

Jeg har gitt beskjed til huseierne at det er konfirmasjon i morgen. At det kan hende det vil være litt mer trafikk enn vanlig. Slik at de ikke blir bekymret når de ser at Mister Grey ikke er hjemme men hører lyder fra kjelleren. Det koster lite. Betyr mye.

Snart skal kaken hentes. Blomstene likeså. Jentene ramler inn en gang i løpet av ettermiddagen. Siste del av fjong skal utføres. Jeg skal oppdatere konfirmasjonsinnlegget “8 tips til stressfri konfirmasjon“, det kom inn et par gode punkter i dag! Takk! Jeg er heller ikke fornøyd med tittelen på denne, så når den blir re- publisert neste januar heter den nok noe annet.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

4 Comments:

  1. Riktig lykke til med innspurten og håper dere får en flott dag i morgen❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.