Mikaeli- feiring, Mikkelsmess, på Steinerskolen

Endelig kom torsdagen og årets Mikaeli- feiringSteinerskolen i Lørenskog. Det er skoledager og så er det SKOLEDAGER. Dette er en sånn dag med caps lock. Noen solgte toddy og popcorn. Andre sto på verandaen og spilte musikk. Resten kom frem på plassen i flotte kostymer med replikker, sang og dans. De som kommer herfra tror jeg aldri blir redd for å stå på en scene.

Mikaeli-feiring
Stemningsfull Mikaeli- feiring!

Det var opphold under hele forestillingen, og ungene fikk vist frem det de hadde øvet på. Vilde danset med kobberrør, jeg er imponert over at de ikke snublet eller slo noen i hodet! De som sier tenåringer ikke har koordinasjon har ikke hatt eurytmi. Det ble også fektet litt med flammer og det ble allsang!

Gjennomført god stemning under årets Mikaeli- feiring!

Og med lukta fra bålpanna og syngende barn så drepte det gode den slemme dragen i år også. Vi var pakket inn i pledd med varm toddy i hånda mens vi stolt klappet for de flinke barna våre.

-Mikkelsmess- Mikaeli-feiring-dragehode
Dragen har også fått horn i år!

Det var artig å overhøre en lærer fortelle om dragens forvandling til en annen forelder. At Ida sin innsats, for den har faktisk vært formidabel, ble så satt pris på er gøy å høre.

Rørt mamma!

Da hun forsto at jeg var mammaen til kunstneren, som nå går under navnet “dragemaleren” fikk jeg lov til å bære hodet inn i administrasjonsbygget. Da fikk jeg tatt noen skikkelige bilder av den også.

lappeteppet-drage-dragehode-øye-steinerskolen-Mikkelsmess- Mikaeli-feiring-dragehode
I see you!

Og de vil forhåpentligvis ha dette dragehodet i mange år. De er flinke til å ta vare på tingene her, så jeg krysser fingrene for at disse øynene skal bli redde for det gode i verden for flere kull. I lyset fra flammene var den et spektakulært skue.

Og til dragens kropp i år: dere er virkelig en flott gjeng som ikke er redde for å by på dere selv. Dere er helt fenomenale, og selv om karakteren deres døde i skuespillet er dere en herlig sprell levende gjeng.

Takk for nok en magisk aften!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Mikaeli- feiring, Mikkelsmess, på Steinerskolen -

  2. Det ser ut som en virkelig fantastisk kveld!
    Tommel opp for Steinerskolen og alle de flotte arrangementene de gjennomfører!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.