Middag for 24 kroner på 5 minutter

Kjøttet ble kjøpt på Coop, du vet “skammens seksjon” hvor gamle varer blir satt ned i pris for fattiglus og annet pakk. Også for alle de andre, selvsagt. Som ikke er så nøye på hvilken hylle man plukker varene fra.

Mens kjøttet ble stekt kuttet jeg salat og paprika. På fem minutter hadde jeg maten klar, smakte godt gjorde den også! Og jeg har mer kjøtt igjen, tipper den havner på en pizza? Håper du ble litt inspirert!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

 1. Er det skammens disk?? Jeg handler stadig derfra, sparer penger og hindrer kasting av mat. Samt prøver gjerne noe nytt, når det ikke er så dyrt.

  • @Kirsti: Hahaha, ja i dag var det til og med ei som fnyste mens hun gikk forbi. Jeg lar meg fortsatt overraskes av folk! Jeg finner mye moro der, hadde neppe kjøpt denne her om den ikke lå der??? Vi tenker fortsatt veldig likt!

 2. Pingback: Middag for 24 kroner på 5 minutter -

 3. ???
  Nam! Nam! Nam!
  (Og vips, ble jeg sulten, igjen)

  Hurra for superenkle retter som i tillegg er billige å lage! Jeg kopierer denne til en av middagene neste uke, jeg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.