Essie Speed Setter – produkt som faktisk leverer!!!

Det er ikke mange dager i året tottisene mine ikke er lakkert. Nå på sommeren er det virkelig knallfarger som gjelder. Jeg har hatt både blå, oransj og rosa negler. Gjerne fra H&M siden de ikke koster mer enn femtilappen i innkjøp. Men det verste som finnes i forbindelse med denne aktiviteten er å sitte stille. For en som er hardt angrepet av mark i rumpa er det en sann plage.

Jeg ble tipset av Linn om Essie Speed Setter. Denne funker helt kanon og anbefales på det varmeste videre! Dette er en lakk som tørker neglelakken på ett minutt. Som kronen på verket fungerer den som en topplakk som etterlater neglene deilig blanke.

Dagens anbefaling og takk til bloggvenner som gir gode råd!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

 1. Pingback: Essie Speed Setter – produkt som faktisk leverer!!! -

 2. I ? denne!
  Den er helt genial! Den beste jeg har prøvd noen gang! Med huset fullt av små som ikke verken skjønner eller bryr seg om at mamma har nylakkerte, våte negler – LIFE saver!

  Ps, fin farge! I like!

 3. Jeg eeelsker HM lakkene!
  De koster halvparten av Essie og de andre lakkene og er fine å påføre! Skal jammen ta meg en tur på Hm igjen å handle noen sommerfarger!

  • @Linn: ja, og jeg synes alle lakker blir tykke etterhvert, men det kan være at ikke alle i husholdningen lukker de skikkelig også… 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.